Jan 2, 2013

Young greek artists Part 5 - Διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά Μέρος 5

Child and Play is organizing a painting contest for young greek artists up to 12 years old. The paintings will be published at weekly posts until the end of 2012, then an artist will be selected as the prize winner of this contest. Your comments are mostly welcomed!

Το Child and Play, με αγάπη στο παιδί και την τέχνη, διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2012. Λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό θα βρείτε εδώ. Οι ζωγραφιές των νεαρών καλλιτεχνών θα δημοσιεύονται εδώ, στο μπλογκ του Child and Play, μέσω εβδομαδιαίας δημοσίευσης. Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τη ζωγράφο Γιώτα Βασιλείου που θα σχολιάζει κάθε ζωγραφιά ξεχωριστά. Παράλληλα, οι ζωγραφιές θα λαμβάνουν σχόλια από την ομάδα του Child and Play καθώς και ελεύθερα από τους αναγνώστες μας. Στο τέλος του χρόνου μία ζωγραφιά θα επιλεχθεί προς βράβευση. Ωστόσο, το Child and Play επιθυμεί να τονίσει ότι δεν είναι η βράβευση ο αυτοσκοπός αυτού του διαγωνισμού, αλλά η συμμετοχή και ανάδειξη του ταλέντου που κάθε παιδί κρύβει μέσα του!
Οι προηγούμενες συμμετοχές και ο σχολιασμός της ζωγράφου έχουν δημοσιευτεί και μπορείτε να τις δείτε στις ακόλουθες αναρτήσεις: Μέρος 1, Μέρος 2, Μέρος 3 και Μέρος 4 .
Ακολουθούν οι ζωγραφιές του τελευταίου μέρους του διαγωνισμού μας:

Painting No11: Girl, 3.8 years old

Πολύ χαριτωμένη η ζωγραφιά της μικρής μας φίλης! Επίσης σημαντικό που το έκανε ένα παιδάκι μόλις 3,8 ετών. Δεν μπορεί παρά να προξενήσει πολλά χαμόγελα!! Θα ήθελα όμως, αν η μαμά της δει το σχόλιό μου, να ρωτήσουμε την μικρούλα, γιατί αυτό το παιδάκι έχει τόσο φουντωτά και πολύχρωμα μαλλιά;  Υπάρχει κάποιος από την οικογένεια με παρόμοια μαλλιά; Τί σκέφτηκε και το έφτιαξε έτσι; Θα χαρώ να έχουμε την απάντηση της μικρής μας φίλης, άλλωστε ότι ζωγραφίζουν τα παιδιά έχει νόημα και από κάπου αντλούν τα θέματά τους!!
Γιώτα Β.
 
Painting No12: Girl, 7 years old

Πολύ ωραία και χαρούμενη ζωγραφιά!!! Μου αρέσει που κρατάει και μια κάποια αίσθηση προοπτικού χώρου!! Είμαι σίγουρη ότι η μικρή μας φίλη είναι και πολύ καλή και επιμελής μαθήτρια στο σχολείο της!! Μπράβο!!!
Γιώτα Β.
 
Painting No13: Girl, 9 years old

Πολλά μπράβο και στην μικρή καλλιτέχνη αυτής της ζωγραφιάς!!! Μου δείχνει ότι αγαπάει πολύ τη ζωγραφική και μαθαίνει μέσα από την δική της και μόνο προσπάθεια!!! Πολύ ωραία χρώματα και σχήματα, και γενικώς με συγκινεί αυτή η ζωγραφιά, γιατί δείχνει μια έντονη προσπάθεια μαζί με την αγάπη της για τη ζωγραφική, όπως ήδη είπα!!! Ελπίζω να συνεχίσεις να ζωγραφίζεις!!
Γιώτα Β.
 
Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και ελπίζω να βλέπουμε συχνά ζωγραφιές τους στο child and play!! Kαλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και πολλά πολλά χαμόγελα!!
Γιώτα Β.
 
Καλή Χρονιά με πολλά πολλά χαμόγελα!
Child and Play

3 comments:

  1. Πολύ όμορφα και αυτά τα έργα των παιδιών! Το πρώτο ιδιαίτερο για την ηλικία και 3ο πολύ καλή δουλειά για μια εννιάχρονη! Ανυπομονώ για τα σχόλια της ζωγράφου αλλά και για τα αποτελεσματα του διαγωνισμού!!! Πότε βγουν;
    kathy by anthomeli

    ReplyDelete
  2. Καλή χρονιά, χρόνια πολλά με παιχνίδι και δημιουργίες! Λατρεύουμε τις παιδικές ζωγραφιές! Βικτώρια

    ReplyDelete
  3. Να είστε καλά, καλή και δημιουργική χρονιά να έχουμε!
    Kathy, πιστεύω πως θα ανακοινώσουμε τον νικητή του διαγωνισμού μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

    ReplyDelete