Oct 8, 2012

Young Greek Artists Part I - Διαγωνισμός Ζωγραφικής για Παιδιά Μέρος Ι

Child and Play is organizing a painting contest for young greek artists up to 12 years old. The paintings will be published at weekly posts until the end of 2012, then an artist will be selected as the prize winner of this contest. Your comments are mostly welcomed!

Το Child and Play, με αγάπη στο παιδί και την τέχνη, διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2012. Λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό θα βρείτε εδώ. Οι ζωγραφιές των νεαρών καλλιτεχνών θα δημοσιεύονται εδώ, στο μπλογκ του Child and Play, μέσω εβδομαδιαίας δημοσίευσης. Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τη ζωγράφο Γιώτα Βασιλείου που θα σχολιάζει κάθε ζωγραφιά ξεχωριστά. Παράλληλα, οι ζωγραφιές θα λαμβάνουν σχόλια από την ομάδα του Child and Play καθώς και ελεύθερα από τους αναγνώστες μας. Στο τέλος του χρόνου μία ζωγραφιά θα επιλεχθεί προς βράβευση. Ωστόσο, το Child and Play επιθυμεί να τονίσει ότι δεν είναι η βράβευση ο αυτοσκοπός αυτού του διαγωνισμού, αλλά η συμμετοχή και ανάδειξη του ταλέντου που κάθε παιδί κρύβει μέσα του!
Ακολουθούν οι ζωγραφιές της περασμένης εβδομάδας:
 

 Painting No1. Artist: Girl, 9 years old
 
 
 Painting No2. Artist: Girl, 5.5 years old
 
 
 Painting No3. Artist: Boy, 8 years old
 
 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες! Καλή και δημιουργική συνέχεια!

4 comments:

  1. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία να συμετέχουν τα παιδιά μας σε ένα τόσο όμορφο διαγωνισμό! Η κόρη μου έχει την Νο 2 ζωγραφιά! Περιμένουμε σχόλια από την ζωγράφο!
    kathy by anthomeli

    ReplyDelete
  2. Πράγματι πολύ όμορφες ζωγραφιές αυτή την εβδομάδα! Η ομάδα μας έχει κατενθουσιαστεί! Σύντομα θα έρθουν τα σχόλια και της ζωγράφου μας.. Θα αναρτήσουμε κι εμείς τα δικά μας μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το σημαντικότερο είναι η συμμετοχή των παιδιών και η αγάπη τους για την τέχνη!

    ReplyDelete
  3. Αν και είμαι η περήφανη θεία της μικρής με το Νούμερο 2... δεν μπορώ να μην θαυμάσω και τα άλλα έργα, τα οποία είναι υπέροχα. Μπράβο στα παιδάκια. Κι εμάς που η μικρή μας είναι μόλις 14 μηνών, έχει ήδη τις ξυλομπογιές της, το θρανιάκι της και τα βιβλία ζωγραφικής για να κάνεις τις δικές της καταπληκτικές μουτζούρες,χιχι! Καλή επιτυχία σε όλους. Callie by Anthomeli

    ReplyDelete
  4. Πραγματικά υπέροχες ζωγραφιές, η κάθε μία έχει και τα δικά της δυνατά σημεία!
    Η φίλη μας 9 ετών με την ζωγραφιά Νο 1 μας εντυπωσίασε με τον συνδυασμό χρωμάτων και το σχέδιο, ενώ ταυτόχρονα όλοι στην ομάδα συμφωνήσαμε ότι είναι ένα έργο με λάμψη, αφήνοντας ταυτόχρονα μία αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης. Πραγματικά υπέροχη ζωγραφιά!
    Η μικρή μας φίλη με την ζωγραφιά Νο 2 μας ενθουσίασε με τη δυναμικότητα των χρωμάτων και την εντυπωσιακή απόδοση της φάλαινας με το τεράστιο χαμόγελο! Μία ζωγραφιά που χαρίζει ένα χαμόγελο στα χείλη, μία εύθυμη διάθεση που πραγματικά μας έφτιαξε το κέφι! Και πόσο μάλλον από ένα παιδί μόλις 5.5 ετών! Μπράβο!
    Ο φίλος μας 8 ετών με την ζωγραφιά Νο 3 μας έστειλε επίσης μία εξαιρετική ζωγραφιά μίας κουκουβάγιας με μεγάλη λεπτομέρεια στο σχέδιο, μοιάζει σαν αληθινή! Ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο φίλος μας, παρά το νεαρό της ηλικίας του, διάλεξε ένα τέτοιο σχέδιο για τον διαγωνισμό μας και όχι μία πολύχρωμη ζωγραφιά, που δείχνει ότι έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές του κι έχει κάθε δίκιο!
    Συγχαρητήρια σε όλους σας!
    Εκ μέρους της ομάδας του Child and Play

    ReplyDelete