Jan 19, 2013

Awards are ready! - Έτοιμα τα βραβεία μας για αποστολή!

Child and Play wants to congratulate one more time the winners of the drawing contest 2012 and wishes all the best! The kids' awards are followed by creative gifts from Color Kids, Faber-Castell and Panduro Hobby!
 
You can find all the childrens' participations here: Part1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5
 
 
Έτοιμα τα βραβεία των νικητών του διαγωνισμού ζωγραφικής Child and Play για το 2012! Τα βραβεία συνοδεύονται από δώρα για δημιουργική απασχόληση από τις Color Kids, Faber-Castell και Panduro Hobby! Πολλά συγχαρητήρια στους νικητές μας! Περιμένουμε με ανυπομονησία να μας στείλετε νέες σας δημιουργίες!
 
Μπορείτε να δείτε όλες τις συμμετοχές του διαγωνισμού και την κριτική της ζωγράφου Γιώτας Βασιλείου εδώ: Μέρος 1, Μέρος 2, Μέρος 3, Μέρος 4, Μέρος 5
 
Καλή και δημιουργική συνέχεια!
 
 
 

4 comments:

  1. Πωπω θα τρελαθεί η κόρη μου! Δεν ξέρω τι είναι όλα αυτά γιατί δεν φαίνονται καθαρά στην φώτο αλλά αφού έχουν σχέση με ζωγραφική σίγουρα θα την ξετρελάνουν! Και το βραβείο όμως είναι εκπληκτικό! Περιμένουμε με ανυπομονησία το βραβείο μας!
    Kathy by anthomeli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Λάβαμε το δωράκι (τα αυτοκόλλητα Gelarty) και το αριστείο. Η κόρη ενθουσιάστηκε πολύ γιατί μου το ζητούσε να της το πάρω (είχε κάνει κάτι παρόμοιο παλιότερα και της άρεσε). Οπότε μας ήρθε κουτί! Μόλις το πήρε άρχισε να το φτιάχνει και είπε φανταστικό δώρο μαμά! Σου μεταφέρω αυτό που θέλει να σου πει για να σε ευχαριστήσει: "Ευχαριστώ για το δωράκι. Σ αγαπώ πολύ" !
      Ευχαριστούμε για όλα!
      Kathy by anthomeli

      Delete
    2. Να τη χαίρεστε, να είναι πάντα έτσι χαρούμενη και να δημιουργεί!! Φιλάκια, καλημέρα!

      Delete
  2. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν Kathy, ιδίως το βραβείο ήθελα να είναι ένα όμορφο ενθύμιο της συμμετοχής των παιδιών και το μελέτησα πολύ.. Για να δούμε τί θα πουν και οι άλλοι συμμετέχοντες.. Φιλάκια!

    ReplyDelete