Oct 11, 2012

Welcome note from painter Giota Vasileiou - Η ζωγράφος Γιώτα Βασιλείου σας καλωσορίζει στο διαγωνισμό μας!

The painter Giota Vasileiou welcomes all children to our painting contest and highlights the importance of participating in such activities that help children from all around the world experience the joy of painting and creating! Finally, Mrs Giota Vasileiou wishes all children good luck!
 
 
Η ζωγράφος Γιώτα Βασιλείου σας καλωσορίζει στο διαγωνισμό μας!
 
Έχω την ιδιαίτερη χαρά να συμμετέχω στο πρώτο διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώνει το  Child and Play και θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδάκια που θα πάρουν μέρος. Θα ήθελα και εγώ να τονίσω ότι η συμμετοχή μας σε παρόμοιες πολιτιστικές δραστηριότητες δεν θα πρέπει να έχει καθόλου ως κίνητρο τη βράβευση, αλλά να αφήνουμε τον εαυτό μας να νιώθει τη χαρά της δημιουργίας. Σε λίγο καιρό το blog του Child and Play θα γίνει πολύχρωμο από τις δικές σας ζωγραφιές!!

Θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφη αίσθηση να βλέπουμε κάτι που εμείς φτιάξαμε να βρίσκεται ανάμεσα στις δημιουργικές προσπάθειες άλλων παιδιών, που δεν γνωρίζουμε και που πιθανόν να ζούνε σε άλλη χώρα. Η αναζήτηση των κοινών σημείων και των διαφορών ανάμεσα στη δική μας ζωγραφιά και των άλλων, καθώς και η έκθεση που δημιουργείται από τις προσπάθειες όλων μαζί, είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

 Η συμβουλή μου θα ήταν να χρησιμοποιήσετε πολλά και έντονα χρώματα, να πειραματιστείτε αναμειγνύοντάς τα και φυσικά να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη!!!!
 
Καλή επιτυχία σε όλους!!
Γιώτα Β.
 
 

No comments:

Post a Comment