Dec 7, 2012

Young greek artists part 4 - Διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά Μέρος 4

Child and Play is organizing a painting contest for young greek artists up to 12 years old. The paintings will be published at weekly posts until the end of 2012, then an artist will be selected as the prize winner of this contest. Your comments are mostly welcomed!

Το Child and Play, με αγάπη στο παιδί και την τέχνη, διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2012. Λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό θα βρείτε εδώ. Οι ζωγραφιές των νεαρών καλλιτεχνών θα δημοσιεύονται εδώ, στο μπλογκ του Child and Play, μέσω εβδομαδιαίας δημοσίευσης. Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τη ζωγράφο Γιώτα Βασιλείου που θα σχολιάζει κάθε ζωγραφιά ξεχωριστά. Παράλληλα, οι ζωγραφιές θα λαμβάνουν σχόλια από την ομάδα του Child and Play καθώς και ελεύθερα από τους αναγνώστες μας. Στο τέλος του χρόνου μία ζωγραφιά θα επιλεχθεί προς βράβευση. Ωστόσο, το Child and Play επιθυμεί να τονίσει ότι δεν είναι η βράβευση ο αυτοσκοπός αυτού του διαγωνισμού, αλλά η συμμετοχή και ανάδειξη του ταλέντου που κάθε παιδί κρύβει μέσα του!
Οι προηγούμενες συμμετοχές και ο σχολιασμός της ζωγράφου έχουν δημοσιευτεί και μπορείτε να τις δείτε στις ακόλουθες αναρτήσεις: Μέρος 1, Μέρος 2, Μέρος 3 .
 
Ακολουθούν οι ζωγραφιές της περασμένης εβδομάδας:

 Painting No8: Girl, 8 years old

Αυτή η ζωγραφιά σε εμένα θυμίζει μια φιγούρα που χορεύει και παρόλο που σαν τεχνοτροπία και σαν επιλογή χρωμάτων δεν έχει καμία σχέση μου φέρνει στο μυαλό τον χορό του Matisse!!! Οπως και να έχει όμως το γεγονός ότι το έφτιαξε ένα παιδάκι μόλις οκτώ ετών, αξίζει πολλά μπράβο!! Θα ήθελα πολύ να δω και άλλες ζωγραφιές της μικρής μας φίλης, μου άρεσε πάρα πολύ αυτή!!!!
Γιώτα Β.
 
 Painting No9: Boy, 10 years old
 Άλλη μια πολύ καλή προσπάθεια, ο ναυτικός του μικρού μας φίλου!! Μου αρέσει η έκφαση στο βλέμα και ότι είναι ισορροπημένο σαν σύνθεση. Επίσης μου δημιουργεί την περιέργεια για το ποιος είναι το πρόσωπο του πίνακα, και τι σχέση έχει με τον μικρό μας ζωγράφο!! Πολλά μπράβο και σε αύτον το μικρό μας φίλο!!!!
Γιώτα Β.
Painting No10: Girl, 7 years old
Και η Αλεξάνδρα έκανε μια πολύ ωραία ζωγραφιά με τις πεταλούδες και τα λουλούδια της!!!!
Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν και που διαλέγουν να εκφράζονται με τόσο δημιουργικό τρόπο. Καλή συνέχεια σε όλους!!
Γιώτα Β.
 
Καλή και δημιουργική συνέχεια σε όλα τα παιδιά!!

No comments:

Post a Comment