Oct 2, 2012

Διαγωνισμός Ζωγραφικής για Παιδιά

Διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά έως 12 ετών!
 
Ο διαγωνισμός έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2012, δείτε όλες τις συμμετοχές, τον σχολιασμό της επιτροπής και τους νικητές εδώ:
 
 
 
Διαδικασία συμμετοχής: Αναρτήστε το έργο του παιδιού σας στον τοίχο του Child and Play στο facebook, συμπεριλαμβάνοντας το φύλο και την ηλικία του. Εναλλακτικά μπορείτε να το στείλετε στο e-mail childandplay@gmail.com. Ο διαγωνισμός αφορά σε έργα ζωγραφικής με ελεύθερο θέμα και ελεύθερα υλικά, όχι κολάζ ή κατασκευές. Όλα τα νέα έργα θα δημοσιεύονται σε εβδομαδιαίο post στο blog μας. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως το τέλος του έτους.
Κάθε συμμετοχή είναι ξεχωριστή και δεν είναι το βραβείο ο αυτοσκοπός. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε τα έργα που θα αναρτηθούν να είναι πραγματικά και όχι κόπιες. Για χάρη του διαγωνισμού, στο τέλος του χρόνου, μία πενταμελής επιτροπή θα επιλέξει ένα έργο προς βράβευση. Η επιτροπή απαρτίζεται από την ομάδα του Child and Play σε συνεργασία με τη ζωγράφο Γιώτα Βασιλείου. Η επιτροπή θα σχολιάζει τα έργα των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.  Ταυτόχρονα, οι ζωγραφιές των νεαρών μας καλλιτεχνών θα σχολιάζονται ελεύθερα και από τους αναγνώστες του Child and Play. Το βραβείο θα συνοδεύεται και από ένα δώρο έκπληξη αξίας περίπου 30 ευρώ προσαρμοσμένο στην ηλικία και το φύλο του νικητή.
 
Καλή και δημιουργική συνέχεια!

No comments:

Post a Comment